top of page

Tarieven en Betaling

Het sturen van de facturen en het verwerken van de betalingen wordt door Payt geregeld. Bent u aanvullend verzekerd voor tandartskosten? Dan ontvangt u van Payt alleen een eventuele restfactuur voor het bedrag dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed. U hoeft de rekening dus niet eerst zelf te betalen en deze dan te declareren bij uw zorgverzekeraar. 

 

iDEAL betalen

Vanaf 2024 gaan wij over op een nieuw factureringssysteem, Payt. 

Indien uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u de factuur per e-mail vanaf ons. Deze kunt u eenvoudig betalen via iDEAL.

 

Opbouw van de factuur

Op de factuur staan de verrichtingen die zijn uitgevoerd door de behandelaar. Aangegeven door middel van de desbetreffende prestatiecodes. 

De tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Bekijk hier de tarieven die gelden per 1 januari 2024.

 

Vooraf een begroting
Een begroting is een zo goed mogelijke inschatting van de kosten die u van ons kunt verwachten. Deze begroting is alleen een indicatie en altijd onder voorbehoud. Afhankelijk van de behandeling en het techniekwerk kunnen de kosten hoger of lager uitvallen dan oorspronkelijk begroot. 

 

Vragen over uw factuur
Mochts er iets onduidelijk zijn op uw factuur. Neem dan telefonisch contact op met onze praktijk 0523-614431.

 

Een afspraak afzeggen
U kunt de afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur van tevoren.
Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd of niet worden nagekomen worden helaas in rekening gebracht.

 

Dit kan u ook interesseren

bottom of page